18 September 2012

Бал 2013: ако мечтаете за бална рокля "русалка"...


Ако сте момиче в истинския смисъл на тази дума, тогава за вас подчертаването на женствената ви фигура е търсен ефект!  А какъв по-добър модел рокля в този случай от силуета тип "русалка".

Не само името на този модел е нежно и романтично - роклята, която плътно oчертава бюста, фината талия и ханша определено успява да оформи тялото по най-женствения и сексапилен начин, и то без особено много да разголва женската плът.

Разбира се, роклята трябва да е съобразена на първо място с фигурата ви - силуетът "русалка" е най-подходящ за по-високи и стройни момичета.  Не е необходимо да сте непременно с голям бюст за този модел рокля, но по-дългите крака и по-малка обиколка на ханша са задължителни!

Ако фигурата ви не стои на пътя между вас и желания модел "русалка", тогава обърнете погледа си към новата колекция за абитуриентски бал 2013 на модна къща Jovani.  Дизайнерите на американската модна къща тази година са се развихрили и са предложили море от избор точно за тези млади момичета.  Силуетът тип "русалка" е един от най-актуалните този сезон и абитуриентките, които се спрат на него, категорично ще бъдат в крак с модните тенденции.


















No comments:

Post a Comment